ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
5 mars 2024

PERSONLIG ASSISTENT FALKÖPING NATT

Det finns inom kort en fast schemarad där större del av tjänst ligger på nattpass (vaken natt) I denna assistansgrupp är det dock viktigt att du som assistent kan arbeta både natt/dag och kväll. Här finns redan nu en fantastisk grupp mycket engagerade kollegor och personliga assistenter. Det är dom som dagligen ser till att livet går ihop för vår kund som bor centralt i Falköping.

Arbetet som personlig assistent sker i kundens hem eller där kunden befinner sig. Den personliga assistentens arbetsuppgifter innefattar alla vardagliga saker. Behjälplig i matsituation, hygien, träning, städning och fritidsaktiviteter. Du får gärna vara praktisk lagd. Denna kund har assistans dygnets alla timmar.

Assistentens roll och erfarenhet

Respekt, omtanke och omvårdnad i en fin kombination är vad dina blivande kollegor dagligen levererar och vad som förväntas av dig. Vi behöver dig som är ansvarstagande, trygg och lyhörd. Din personlighet är mycket viktig och vi vill att du och andra i din omgivning beskriver dig som lojal, engagerad och med positiv energi. Vi vill att du är omtänksam, noggrann och inkännande. Du behöver också fungera bra i arbetet ihop med kollegor då ni oftast arbetar 2 assistenter tillsammans. Vi dokumenterar hos alla våra kunder så det ställer krav på goda kunskaper i svenska.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Denna tjänst kan bäst beskrivas som vaken/aktiv natt.
  • Extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Märk din ansökan med Falköping/Natt

Sök jobbet senast

2024-03-31 genom att maila CV och personligt brev

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan