ORTER: Finspång
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
13 juni 2024

PERSONLIG ASSISTENT FINSPÅNG TIMANSTÄLLNING

Vi söker en assistent som kan hoppa in vid behov för att stärka upp hos vår kund, där det redan nu finns en grupp fantastiska assistenter.

Vår kund behöver hjälp med omvårdnad, matsituationer och kommunikation, men också hjälp med att aktiveras. Vår kund är en yngre kille som har sina assistenter hos sig dygnet runt och vi söker nu någon som kan hjälpa till vid behov.

Assistentens roll och erfarenhet

Gärna utbildad undersköterska eller erfarenhet från vård eller arbete med barn. Det viktigaste är ändå att personkemin stämmer.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska
  • Tydliggörande kommunikation
  • Erfarenhet av EP

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timanställning vid behov – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Dubbelassistans förekommer.
  • Start snarast.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
Arbetsledare Pernilla Fagerberg

e-post: pernillafagerberg@hotmail.com

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan