ORTER: Göteborg
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
9 april 2024

PERSONLIG ASSISTENT GÖTEBORG

Olivia är 12 år och har haft assistans i flera år. Hon bor varannan vecka hos mamma och pappa som båda bor centralt i Göteborg. Vi behöver nu dig som på fast schema vill och kan arbeta varannan helg och ett par pass under mamma veckan. Du behövs också mer under ett par veckor under sommaren och som extra på timmar vid behov.

Olivia har ett stort hjälpbehov – allt från förflyttningar till sondmatning och kommunikation. Hon har dagliga epileptiska anfall. Hon tränar på att kommunicera med hjälp av sin ögondator och gillar ljud, ljus och att vara utomhus. Olivia behöver också hjälp med hygien och träning. Du får individanpassad utbildning i alla delar runt Olivias hjälpbehov på arbetsplatsen men får också ta del av vårt utbildningsprogram.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi främst dig med rätt personliga egenskaper för arbete med barn med funktionsnedsättning. Gärna med erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg, omtänksam, ansvarsfull och villig att lära dig hur vi tillsammans skapar en trygg och meningsfull vardag för Olivia.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Arbete med barn med stora hjälpbehov och funktionsnedsättning.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Ca 15 timmar/vecka på schema (varannan helg).
  • Extrapass vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

Tel: 076–1753011

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Olivia Göteborg

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan