ORTER: Hägersten
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
7 augusti 2023

PERSONLIG ASSISTENT HÄGERSTEN/ÄLVSJÖ

Vi söker en assistent för att stärka upp teamet hos vår kund Nadia.
Hon är en charmig flicka på 5 år som är född med hjärnskada Cerebral Pares, grov synnedsättning och rörelsehinder.

Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Nadia inte klarar att göra själv. Hon behöver hjälp med att inta mat och dryck vid måltider. Hygien, aktiv och ständig tillsyn på grund av Epilepsi och rörelsehinder, men också hjälp med att aktiveras genom lek och träning. Nadia måste träna sin kropp varje dag. Dels i förebyggande syfte för att inte tappa de funktioner hon har i dagsläget, även för att hon ska utvecklas. Hon tycker det är extra roligt att gå till lekpark, bada och när hon får spela basket utifrån sina egna förutsättningar.

Som Nadias assistent har du en viktig roll och blir en betydelsefull person i Nadias vardag. Hon bor tillsammans med sina föräldrar och sin tvillingsyster. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara lekfull, noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Bra om du har erfarenhet från vård eller arbetat med barn tidigare. Det viktigaste är ändå att personkemin stämmer- att just ni hittar ett band och att du är villig att lära dig allt om Nadia och hennes behov.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider ibland eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Lekfull och initiativrik
  • Gillar att jobba med barn
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Deltid, arbetstiderna är förlagda helger.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander
Administratör: Silvia Ovat
E-post: rekrytering.silvia.ovat@fmfassistans.se

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan