ORTER: Hudiksvall
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
5 Januari 2022

PERSONLIG ASSISTENT HUDIKSVALL

Vill du bli en trygg och viktig person i Björns vardag? Här finns i dag en härlig grupp assistenter och tack vare dem och Björns fantastiska anhöriga så kan Björn nu bo i egen lägenhet. Vi behöver nu stärka upp med minst ytterligare en assistent och söker därför efter en glad ansvarsfull och omtänksam person som vill arbeta med människor och som också ser en framtid som just personlig assistent.

Björn behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Arbetet som assistent mestadels på pass under eftermiddagar, kvällar, nätter, vardagar och helger.

Björn har en medelsvår utvecklingsstörning och autism, behöver ständig tillsyn. När han kommer till föräldrahemmet blir det oftast bastu och ett dopp i bubbelpoolen utomhus. Björn hänger gärna med på utflykter och tar gärna en sväng på 4 hjulingen ut i naturen. Långa promenader är inget för Björn då han har svårt att gå långt. Björn behöver hjälp och stöd i alla delar i sin vardag – allt från hygien, städning, inköp och matlagning. Han behöver också hjälp med att planera in dessa sysslor men också roliga aktiviteter.

Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem. Som vill vara med att tillsammans med familj och assistansbolag arbeta för en trygg bra assistans och arbetsmiljö hos Björn och hans assistenter

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara trygg, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Du får gärna ha erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Mest av allt söker vi rätt person. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen.

Meriterande erfarenheter

  • Arbete med personer som har funktionsnedsättning
  • Pedagogisk utbildning

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 20–30 timmar/vecka på schema
  • Extra på timmar vid behov

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Hudiksvall

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan