ORTER: Hölö
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
9 april 2024

PERSONLIG ASSISTENT I HÖLÖ/SÖDERTÄLJE

Vi söker nu en assistent till vår kund som bor med sin familj i Hölö/ Södertälje. Han är en 22 årig kille med flera funktionsnedsättningar, han har EP och har inget talande språk. Vi behöver stärka upp arbetslaget runt kunden så söker dig som är ansvarsfull och omtänksam. En deltidstjänst men även timvikarie.

Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det han inte klarar att göra själv. Du kommer främst att jobba i hans hem så du behöver vara ödmjuk och lyhörd för både honom och hans familj. Arbetet består mycket av att finnas för kunden. Du behöver också kunna anpassa dig till alla de miljöer han befinner sig i. Kundens intressen är ridning, gå på bio, bowling, musik, surfa och titta på tv. Vi söker en flexibel och kreativ person som kan motivera kunden i lämpliga aktiviteter, utifrån hans dagsform.

Assistentens roll och erfarenhet

Som assistent för vår kund förväntas du vara trygg, ansvarstagande, positiv, inkännande och initiativrik. Du bör se möjligheter och kunna guida och motivera kunden när det behövs, samtidigt som du förstår när det är lämpligt att ta ett steg tillbaka. Vi arbetar lågaffektiv, vilket innebär att du behöver vara lugn och empatisk i ditt bemötande.

Du som assistent behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.  Vi arbetar tillsammans för att göra kundens vardag så bra som möjligt. Du behöver vara rökfri under din arbetstid.

Meriterande erfarenheter och krav

Krav

 • Svenska i tal och skrift.
 • Ej allergisk mot pälsdjur.

 

Meriterande

 • Erfarenhet av personlig assistans.
 • Erfarenhet av teckenkommunikation.
 • Finska i tal.
 • B-körkort.
 • Erfarenhet av EP.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Start omgående eller enligt överenskommelse.
 • Tjänst på ca 20h/ vecka + journätter.
 • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander
E-post: rekrytering.wenche@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: HÖLÖ

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan