ORTER: Södertälje
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
23 februari 2024

PERSONLIG ASSISTENT I SÖDERTÄLJE

Nu söker vi dig som har ett stort hjärta och som vill ingå i ett fantastiskt team. Vår kund har ett stort hjälpbehov och har assistans dygnet runt.

Vår kund är en kvinna med en förvärvad hjärnskada. Hon bor i sitt hus tillsammans med sin man och hon har ofta familj på besök. Hon sitter i rullstol och behöver hjälp i alla situationer i sin vardag. Vår kund har aktiv tillsyn dygnets alla timmar och på dagtid är man två som jobbar tillsammans.

Assistansen utförs till största del i kundens hem och dina arbetsuppgifter består i att hjälpa kunden med det hon inte klarar själv. Det förekommer även läkarbesök där du som assistent är med och närvarar. Du som assistent kommer bli en del av ett stort team assistenter som arbetar runt kunden. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du hjälper vår kund i hennes vardag kring förflyttning, hygien, måltider, medicin, läkarbesök och hjälpmedel.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad sjuksköterska/undersköterska meriteras
  • Erfarenhet av förvärvad hjärnskada
  • Erfarenhet av diabetes

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger.
  • Visstidsanställning 10 h/v.
  • Dubbelassistans förekommer.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Kristina Wetterstrand
Tel: 072-300 37 76
E-post: rekrytering.kristina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Södertälje77

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan