ORTER: Ucklum
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
31 januari 2024

PERSONLIG ASSISTENT I UCKLUM – MED KÖRKORT

Vi söker assistent till vår kund, en I2-årig tjej bosatt i Ucklum med sin familj. Vi har nu byggt en härlig assistansgrupp kring vår kund men saknar fortfarande en assistent så tveka inte att söka till oss!

Du kommer arbeta som assistent åt flickan i familjens hem. I ditt arbete ska du finnas där i hennes vardag. Hon har flera funktionsvariatoner. Du kommer att finns där vid hennes sida under aktiviteter både i och utanför hemmet.

Flickan är kreativ och älskar att teckna, måla samt leka med lera. Inom kommer hon börja rida på fredagar.  Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner tills du känner dig trygg.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara lugn, trygg i dig själv, lyhörd och initiativrik. I detta arbete behöver du ha tålamod och vara stabil som person samt helst ha erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsvariationer. Vi hoppas på någon som är närvarande och engagerad i lekar, kan hantera krävande situationer när det behövs, samt har lätt för att smälta in i en familj.

Kanske är det du?

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

I hemmet finns en katt.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av epilepsi.
  • Erfarenhet av autism.
  • Ej pälsdjursallergiker.
  • B- körkort.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda natt, eftermiddagar, kvällar, helger och skollov.
  • Dubbelassistans förekommer.
  • Deltid 60%.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt
Tel: 076–1408486
Märk din ansökan med referens: UCKLUM

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.