LÄN: Jämtland
ORTER: Åre Järpen
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
15 januari 2024

PERSONLIG ASSISTENT JÄRPEN

Två tjänster 75% hos vår kund i Järpen. Här finns i dag en liten, fin och värdefull assistansgrupp.

Vi söker enbart kvinnor/tjejer eftersom vår kund känner sig mest trygg med det i de flesta delar av hennes hjälpbehov. Flera av våra assistenter har arbetat många år här och det ser vi som ett gott betyg till denna arbetsplats.

Som assistent arbetar ni alltid två assistenter tillsammans därför behöver du uppskatta arbete tillsammans med kollegor och du behöver också förstå vikten av att ställa upp för varandra som en i laget och för kunden.  Är du också en lagspelare – då kan det vara dig vi söker!

Det dagliga arbetet består av att hjälpa vår kund med det hon inte klarar att göra själv på grund av sin funktionsnedsättning. Denna aktiva och busiga tjej behöver stort stöd i alla delar i sin vardag. Du kommer att arbeta i hemmet men också i en lägenhet som finns i närheten av familjens hem. Du erbjuds trevliga kollegor och en lekfull och aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Personlig lämplighet väger tyngst. Tillgänglig för arbete året runt.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort
  • Erfarenhet från arbete med barn
  • Erfarenhet från arbete med EP
  • Erfarenhet från arbete med autism
  • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vi behöver dig som kan arbeta minst 20–30 timmar per vecka och minst varannan helg. Vi behöver dig som vill arbeta pass em/kväll vardagar 13–21 och hela dagar varannan helg 09-21. Längre pass lördagar och söndagar.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Frågor om arbetet: Arbetsledare Cattis 073-612 6257

Märk din ansökan med Järpen

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan