ORTER: Kalmar
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
24 maj 2024

PERSONLIG ASSISTENT KALMAR

Vår kund är en autistisk ung man i vuxen ålder, vi söker personlig assistent som kan arbeta på timmar vid behov vid sjukdom eller semester.

I denna tjänst kommer du att arbeta med en ung autistisk man som behöver hjälp av en personlig assistent för att klara av sin vardag. Som assistent kommer du att bistå honom genom att hjälpa honom skapa struktur i sina rutiner, genomföra vardagliga moment och ständigt ligga steget före. Kunden går på DV och därför krävs det att du har körkort, då man som assistent kör honom dit.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, lyhörd och lugn. En stabil personlighet som förstår hur man ska agera för att vara förutsägningsbar, arbeta lågaffektivt och som är skicklig på att kommunicera tydligt. Tidigare erfarenhet av autistisk problematik är meriterande.

Meriterande erfarenheter

  • Tidigare erfarenhet att arbeta med funktionshindrade med NPF-diagnoser meriteras.
  • Tala flytande svenska.
  • Körkort är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda morgon, eftermiddagar, nätter, helger.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Gabriel Danho

E-post: rekrytering.gabriel.danho@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Kalmar

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan