ORTER: Kalmar
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
15 augusti 2022

PERSONLIG ASSISTENT KALMAR

Vi söker en glad assistent med barnasinnet kvar till vår 14 åriga kund i Kalmar. Vi kan just nu erbjuda en 80% tjänst med blandade kvälls- och vakna nattpass.

Vår kund är i skolan på vardagarna så startar assistansen från det att hon kommer hem med skoltaxin. Antingen löper arbetspassen över eftermiddag och kväll eller så jobbar du vaken natt, fram tills att hon skall tillbaka till skolan.
På helgerna är ofta familjen i sin sommarstuga i Oskarshamn där det finns möjlighet för dig att ta några extra arbetspass, för att på så sätt få en högre tjänstgöringsgrad.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker en person som vill arbeta med barn och som är prestigelös i sitt arbetssätt. Att ha nära till bus och lek måste vara en självklarhet för dig.
Vårt team är välfungerande och har ett gott samarbete kring det mesta i arbetet. Alla i teamet har olika styrkor och kompletterar varandra på ett bra sätt. Vi gillar att du är kreativ, problemlösande och har ett gott hjärta. Det finns också stunder i arbetet som kan kännas utmanande då vissa dagar kräver att vi behöver ha en extra fingertoppskänsla i det pedagogiska arbetet.

Då tjejen bor tillsammans med sin familj är det viktigt att vara lyhörd för resterande familjemedlemmar och ibland kunna ta ett steg tillbaka. Du behöver vara rökfri och ha körkort med tillgång till egen bil. Kan du tecken som stöd eller har jobbat med AKK ser vi det som meriterande. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet inom autismspektrumet.
 • Erfarenhet av Epilepsi.
 • Erfarenhet av intellektuell funktionsnedsättning.
 • Svenska i tal och skrift.
 • Körkort+ Bil.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • 80% tjänst.
 • Eftermiddag/ kvälls- och vakna nattpass.
 • Start omgående med grundliga introduktionspass.
 • Möjlighet till extra pass under helg, sjukdom och ledigheter.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Hallberg Juhlin
Tel: 076–675 000
E-post: rekrytering.annika.hallberg-juhlin@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Kalmar

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.