ORTER: Karlskoga
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
26 mars 2024

PERSONLIG ASSISTENT KARLSKOGA SOMMMARPERSONAL

Vår kund är en 26 årig ung tjej som bor i sitt föräldrahem i Karlskoga. Vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen och vi söker två assistenter som vill arbeta hos oss med denna goa tjej fylld av energi.

Kunden har autism och hon behöver stöttning och hjälp i sin vardag. Vi kommunicerar med tal, kroppsspråk, bilder och teckenspråk. På vardagar går hon på daglig verksamhet dit assistenten följer med, passen består av kväll/natt och dag pass. Under sin fritid vill hon gärna ta promenader med sin personliga assistent, lyssna på musik, pyssla och åka till badhuset.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker assistenter som sätter kundens behov i första hand, är lyhörd, inkännande och har ett positivt sätt. Du behöver vara trygg i dig själv, men viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig, kunden och familjen.

För att arbeta hos vår kund är det viktigt och det krävs att du som assistent har kunskaper om autism. Här finns fantastiskt fina, omtänksamma och tillmötesgående assistenter som alltid har kunden i fokus, vill du bli en i gänget?

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent.
  • Erfarenhet av teckenspråk.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Erfarenhet av autism är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Sommarschema 50–80%.
  • Extra pass vid behov kan förekomma vid ledigheter och sjukpass.
  • Arbetspass dag, kväll, natt. Med viss del jour.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt
Tel: 076-1408486
Märk din ansökan med referens: Karlskoga

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.