LÄN: Skåne
ORTER: Kristianstad
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
8 april 2024

PERSONLIG ASSISTENT KRISTIANSTAD

Vi söker en personlig assistent till vår kund i Kristianstad och som har en gedigen hästvana. Timvikarie med möjlighet till 50% deltidstjänst främst eftermiddag i framtiden. Du som söker är kvinna och behöver ha egen hästvana.

Det dagliga arbetet består av arbete i kundens hem, och att följa med kunden till sin arbetsplats, ideella uppdrag samt fritidsaktiviteter. Kunden är doftkänslig och därför är det viktigt att tänka på att arbetsplatsen är rök- och doft fri.

Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person är lugn, noggrann, lyhörd, flexibel, inkännande, ansvarstagande och positiv. Du har nära till skratt. Du är inte allergisk mot katt, hund eller häst.

Du ska kunna läsa av situationen och kunna ta ett steg tillbaka så att kunden får sitt utrymme när det behövs. Du är van att följa instruktioner men även bekväm i att invänta tills din hjälp behövs.

Förutom att läsa av kundens behov måste du kunna läsa av hästar. Då hästar är ett stort intresse hos kunden behöver du förutse situationen när kunden rider så att farliga situationer undviks. Du behöver även hjälpa kunden att undvika situationer med dofter som kunden inte tål.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter och krav

Meriterande

 • Arbetslivserfarenhet som personlig assistent.
 • Egen bil.

 

Krav

 • Hästvana, förmåga att läsa av hästar.
 • Att cykla och simma.
 • Prata och skriva på svenska.
 • Körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Timanställning med möjlighet till deltidstjänst på 50%.
 • Start omgående.
 • Arbetstiden är huvudsakligen eftermiddag.
 • Helgarbete och övernattning på annan ort kan förekomma.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Renata Krystyniak

Tel: 072–1839787

Märk din ansökan med referens: Kristianstad

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.