ORTER: Kungälv
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
15 Oktober 2021

PERSONLIG ASSISTENT KUNGÄLV

Vill du bli en trygg och viktig person i Isabells framtid? Just nu bor Isabell fortfarande hemma hos mamma och pappa i villa, centralt i Kungälv. Framöver kommer Isabell att flytta till egen lägenhet. Mamma och pappa har alltid funnits där för Isabell och det kommer inte att förändras.

Isabell behöver assistans dygnets alla timmar förutom när hon är på dagligverksamhet under delar av dagen (7:45-14:45). Arbetet som assistent mestadels på pass under eftermiddagar, kvällar, nätter, vardagar och helger.

Isabell har utvecklingsstörning och autism, behöver ständig tillsyn. Hon gillar sång och musik, gå långa promenader, utflykter och tokig humor, men kan även sitta och chilla med sin surfplatta. Att laga mat eller baka är också kul tycker Isabell. Ibland händer det att Isabell hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har fokus på sitt arbete och kan arbeta lågaffektivt.

Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem. Som vill vara med att tillsammans med Isabells familj och assistansbolag bygga en trygg bra arbetsgrupp/arbetsmiljö.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara trygg, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik, positiv och har mycket humor. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Du får gärna ha erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning och har du arbetat med lågaffektivt bemötande är det en fördel. Mest av allt söker vi rätt person. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen.

Meriterande erfarenheter

  • Lågaffektivt bemötande
  • Pedagogisk utbildning

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 20–35 timmar/vecka på schema.
  • Extra på timmar vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.
  • På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Kungälv

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN