ORTER: Kungälv
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
21 december 2022

PERSONLIG ASSISTENT KUNGÄLV

Hos Isabell finns nu en liten fast schemarad och vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Perfekt för dig som studerar eller för dig som är en pigg nybliven pensionär.

Isabell behöver assistans dygnets alla timmar förutom när hon är på dagligverksamhet under delar av dagen. Pass från 15:00 till 08:00 följande dag där del av natt är jour.

Isabell har nyligen tagit ett stort och viktigt steg i livet och bor nu i egen lägenhet med stöd av personlig assistans. Vissa dagar bor hon hemma sina föräldrar som bor väldigt nära lägenheten i en villa. Hon har en utvecklingsstörning och autism och behöver ständig tillsyn. Hon gillar sång och musik och långa promenader. Älskar utflykter och tokig humor, men kan även sitta och chilla med sin surfplatta. Ibland händer det att Isabell hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har fokus på sitt arbete och kan arbeta lågaffektivt.

Vi söker dig som ser möjligheter i stället för problem och som vill vara med att tillsammans med Isabells familj och Isabelles andra assistenter vill bygga en trygg bra trygg assistans.

Vill du vara med och skapa möjlighet och förutsättningar till utveckling och göra varje dag fin och betydelsefull för Isabell – då är du rätt person.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara trygg, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik, positiv och har mycket humor. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Du får gärna ha erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning och har du arbetat med lågaffektivt bemötande är det en fördel. Mest av allt söker vi rätt person. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen.

Meriterande erfarenheter

  • Lågaffektivt bemötande
  • Pedagogisk utbildning

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänsten är ca 2pass/ månad 15:00- 08:00
  • Varannan lördag 15:00- 15:00 (dygnspass)
  • Extra på timmar vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Frågor om arbetet: 0708–451366 Isabells mamma Anne-May
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Kungälv

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan