ORTER: Kungälv
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
12 januari 2024

PERSONLIG ASSISTENT KUNGÄLV

Vi söker en tjej/kvinna som vill bli en trygg och viktig person för vår Isabell som behöver assistans dygnets alla timmar förutom när hon är på dagligverksamhet.

Arbetet som assistent är mestadels på pass från 15:00 – 08:00 vardagar så em/kväll/natt/morgon, där del av natt ligger som jour. Även en del helgpass kan förekomma, då kan tiderna vara annorlunda.

Isabell har en utvecklingsstörning och autism och behöver ständig tillsyn. Hon gillar sång och musik och långa promenader. Äskar utflykter och tokig humor, men kan även sitta och chilla med sin surfplatta. Ibland händer det att Isabell hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har fokus på sitt arbete och kan arbeta lågaffektivt.

Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem. Som vill vara med att tillsammans med Isabells familj och assistansbolag bygga en trygg bra trygg assistans.

Som vill skapa möjlighet och förutsättningar till utveckling och göra varje dag fin och betydelsefull för Isabell.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara trygg, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik, positiv och även besitta en rejäl dos av humor. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Du får gärna ha erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning och har du arbetat med lågaffektivt bemötande är det en fördel. Mest av allt söker vi rätt person. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen.

Meriterande erfarenheter

  • Lågaffektivt bemötande
  • Pedagogisk utbildning

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänst 30–50%
  • Helger vid behov.
  • Extra på timmar vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Sandra Forsell

Tel: 076-125 27 24

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.