ORTER: Kumla Laxå
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
23 maj 2024

PERSONLIG ASSISTENT LAXÅ/KUMLA

Vi söker en assistent på timmar till en charmig och go liten kille på 7 år som bor i Laxå/Kumla. Han har mycket stora hjälpbehov och behöver därför ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via knapp på magen till träning och stimulering.

Han är född med ovanligt syndrom, har epilepsi och grav synnedsättning. Han trivs bäst där han känner sig trygg. Musik och lite bus gör honom extra glad! Du som assistent behöver vara lite påhittig och göra varje dag värdefull och innehållsrik.

Han behöver hjälp med hygien och matning (sondmatas). Erfarenhet från liknande arbeten är en fördel men viktigast av allt är ändå att personkemin stämmer! Vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för honom och hans familj.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men ser gärna att du har körkort och egen bil. Det är positivt om du har erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad epilepsi och sondmatning är.  Viktigast är dock hur bemötandet och assistansen fungerar ihop med kunden och hans familj.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av epilepsi
  • Erfarenhet av sondmatning
  • B-körkort
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar- Extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Pass finns fördelade på dygnets alla timmar och vi ser gärna att du kan arbeta både nattpass och dagpass efter överenskommelse, vardagar och helger.
  • Flera pass under sommaren, då ordinarie personal har semester.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Gabriel Danho
Tel: 076–6111971
E-post: rekrytering.gabriel.danho@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Laxå

 

Sök jobbet senast

Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan