ORTER: Lilla Edet
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
16 oktober 2023

PERSONLIG ASSISTENT LILLA EDET

Vår kund är en ung tjej på 31 år, hon bor med sina föräldrar i Lilla Edet. Vi söker dig som är nyfiken och påhittig som assistent.

Vår kund är en vuxen tjej med intellektuell funktionsnedsättning, epilepsi och autistiska drag.
Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa, samt familjens hundar i en villa i Lilla Edet. Hon har en egen del i huset men delar kök och badrum med övriga familjen.

Arbetet innebär bland annat att vara behjälplig och stötta i vanliga vardagssysslor som tex städ, tvätt, matlagning, samt att delta i aktiviteter utanför hemmet.
Spela bowling, bada, gå på restaurang och se på film är några utav kundens stora intressen.

Assistentens roll och erfarenhet

Du behöver ha tålamod och vara flexibel för att kunna kommunicera på bästa sätt. Du behöver även ha förmågan att vara inkännande för att kunna växla mellan att vara lugn och lågaffektiv, till att vara sprallig och spontan. Teamet kring kunden är viktigt, därför kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och kunden.
Körkort är ett krav.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av autism är meriterande
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort är ett krav

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Flertalet tjänster, deltid efter överenskommelse.
  • Start omgående eller enligt överenskommelse.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Jenny Lenander
Tel: 072- 242 95 34
Märk din ansökan med referens: Lilla Edet

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.