LÄN: Skåne
ORTER: Malmö
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
16 april 2024

PERSONLIG ASSISTENT MALMÖ

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi söker nu dig som är polsktalande och kan arbeta som timanställd hos vår kund.

Vi söker nu en polsktalande personlig assistent som timanställd till en manlig kund som bor i Malmö. Arbetstiderna är förlagda 09.00 – 21.00 eller 21.00 – 09.00. Vår kund har en CP-skada och som hans assistent kommer du att hjälpa till med allt som kan uppkomma i vardagen. Du kommer vara behjälplig vid personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning, dagliga hushållssysslor samt träning.

Vår kund spenderar gärna sin tid framför datorn och har ett stort intresse för politik, musik samt att läsa nyheter. Då kundens hörsel samt tal är påverkade är det viktigt att du som personlig assistent talar polska obehindrat för att ni ska kunna kommunicera samt att du är behjälplig med kommunikationen i övrigt.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser även att du är en glad, tålmodig och flexibel person. Det är ett krav att du som söker talar polska obehindrat, svenska är en självklarhet att du behärskar. Stor vikt kommer läggas vi personlig lämplighet.

Meriterande erfarenheter

  • Prata obehindrat polska och svenska.
  • Har jobbat tidigare som personlig assistent.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänsten är en timanställning vid behov med varierade arbetstider: 09:00 – 21:00 med väntetid 10.00 – 12.22 alternativt 21:00 – 09:00 med väntetid som är förlagd 00:00 – 02:22.
  • Tillträde: Snarast

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Renata Krystyniak
Tel: 0721839787
E-post: renata.krystyniak@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Malmö
Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.