LÄN: Skåne
ORTER: Malmö
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
18 december 2023

PERSONLIG ASSISTENT MALMÖ

Vi söker nu en assistent som kan arbeta hos vår kund Lisa. Hon bor med sin man och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med en assistent som kan arbeta nätter med jour, men även hoppa in på timme vid behov.

Du kommer att arbeta hos en levnadsglad kvinna som gillar att virka, fixa i trädgården, lyssna på musik, träna och att baka. Hon önskar en glad, positiv, ärlig och lyhörd assistent. Du ska var stresstålig och ha ett lågaffektivt bemötande.

Körkort är ett plus och det finns ett krav på att kunna jobba kväll, journätter och helger. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Gärna med erfarenhet av hjärnskada, här används hjälpmedel så som lift och turner.

Du som person behöver vara ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent
  • Tala flytande svenska
  • Erfarenhet av hjärnskada

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Natt tjänst, med jour.
  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt
E-post: fredrika.klemmt@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Malmö

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.