ORTER: Mariestad
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
19 juni 2024

PERSONLIG ASSISTENT MARIESTAD

Är du en engagerad och omtänksam person som brinner för att göra skillnad i andra människors liv? Då är det dig vi söker!

Vi på FMF Assistans månar om att skapa en trygg och trivsam arbetsmiljö där både personal och kund står i fokus. Vårt mål är att bygga långvariga relationer och vi strävar efter att anställa personal som kommer för att stanna.

Som personlig assistent hos oss kommer du att stödja kunden i hennes dagliga liv och aktiviteter. Bidra till att hon kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer i din roll samarbeta med kunden, anhöriga och kollegor för att säkerställa bästa möjliga assistans.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa andra, är ansvarstagande och lyhörd. Vi ser gärna att du är en lagspelare och har goda kommunikationsfärdigheter. Har du tidigare arbetat inom personlig assistans och erfarenhet av att utföra lättare medicinska uppgifter så som till exempel hostmaskin, syrgas med mera ser vi det som ett stort plus.

Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Vi är ett företag som verkligen värdesätter både sina anställda och sina kunder.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av medicinska hjälpmedel så som hostmaskin, track och syrgas.
  • B-Körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda dag, kvällar och natt.
  • Timanställning med tiden utökad visstidsanställning och dubbelassistans förekommer.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto
E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Mariestad

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan