ORTER: Mariestad
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
27 september 2023

PERSONLIG ASSISTENT MARIESTAD MED KÖRKORT

Vi söker en assistent till vår kund en kille 17 år och som har en ovanlig diagnos FOP.

Vår kund behöver hjälp i sin vardag, runt sina fritidsaktiviteter och sin personliga hygien. För vår kunds räkning söker vi därför främst en man som assistent för att vår kund ska känna sig bekväm. Kunden besöker ibland badhus där du som assistent behöver vara behjälplig. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Det är till stor fördel om du gillar PC, PS och Xbox då det är en stor del av kundens intresse. Om du har erfarenhet av likande arbete ser vi det som meriterande. Vi söker dig som är positiv, lyhörd, noggrann och ansvarstagande. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av personlig assistans men inget krav
  • Gillar PC, PS och Xbox.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Körkort
  • Ej pälsdjurs allergiker – Katt finns i hemmet

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående.
  • Dygnspass med jour.
  • Deltid.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt
Telefon: 076-1408486
Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee
Märk din ansökan med referens:  Mariestad

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.