ORTER: Mariestad
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
17 maj 2024

PERSONLIG ASSISTENT MARIESTAD SOMMARVIKARIE

Vi söker nu flera assistenter till vår kund som har EP och Retts syndrom. Två semestervikarier under juni, juli och augusti, upp till 30h/ vecka för att täcka upp när ordinarie personal har semester. Som assistent har du en viktig och betydelsefull roll i vår kunds vardag.

Vår kund är en levnadsglad tjej på 29år som bor i en villa med rymlig trädgård ett stenkast ifrån centrum. Du kommer att ingå i ett tryggt team av assistenter i en unik skön miljö där du har chansen att jobba fritt och kreativt utifrån kundens behov och intressen.

Förutom att ansvara för att vardagens rutiner fungerar är det en fördel att du gillar att spendera tid utomhus. Du kommer även följa med vår kund på DV, därför behöver du ha körkort och ni åker dit tillsammans i kundens egna bil.

Assistentens roll och erfarenhet

Som assistent ser vi att du är lyhörd och arbetar för vår kunds motorik och välmående. Du håller gärna ögon och öron öppna för evenemang och aktiviteter som du och vår kund kan besöka tillsammans. Du får gärna gilla bada, musik, gå på konserter och laga mat till både vardag som fest.

Du kommer att få individanpassad introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av EP.
  • Erfarenhet av Retts syndrom.
  • B-körkort.
  • Gillar att vara ute i naturen.
  • Tala flytande svenska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Två sommarvikarier juni, juli och augusti på ca vardera 30tim/v

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn

Arbetsledare: Susanne Olsson Hezekielsson
E-post: susanneolssonhezekielsson@gmail.com

Märk din ansökan med referens: Mariestad

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan