ORTER: Mariestad
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timvikarie Vikariat

Publiceringsdatum:
29 September 2021

PERSONLIG ASSISTENT MARIESTAD

Vår kund är en ung tjej som är 20 år gammal, som bor i sitt föräldrahem lite utanför Mariestad. Hon är rullstolsburen och under sin fritid vill hon gärna ta promenader med sin personliga assistent, titta på film, pyssla och mysa med sin lilla syster.

På vardagar går hon i skolan men när hon kommer hem har hon aktiv assistans under eftermiddag, kväll, natt och morgon. Vissa dagar i veckan åker hon till kortisboende.

Kundens funktionsvariation är CP-skada, epilepsi och utvecklingsstörning. Hon har ett stort omsorgsbehov. Kundens syn och hörsel är nedsatt men ni kommunicerar med kroppsspråk, ögonblickar och taktila tecken. Det finns många hjälpmedel inne i hemmet och ute finns en special cykel att tillgå om man vill göra en rolig aktivitet tillsammans.

Assistentens roll och erfarenhet

Söker en personlig assistent som sätter kundens behov i första hand, lyhörd, inkännande och positiv. Att du är trygg i dig själv, men viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig och familjen.

Väldigt bra om du har erfarenhet av delegering för kunden behöver många olika mediciner under dygnets timmar. Hon har fantastiskt fina, omtänksamma och tillmötesgående assistenter som alltid har kunden i fokus.

Vi söker dig som vill jobba som assistent till vår kund på lång sikt och utveckla en god relation.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska eller arbetat som personlig assistent
  • Erfarenhet av taktila tecken och teckenstöd
  • B-körkort
  • Krav att du talar flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Långtidsvikariat med visstidsanställning 35 timmar/vecka
  • Arbetstiderna eftermiddag, kvällar och helger.
  • Söker även timvikarier
  • Ett års långtidsvikariat med start från och med januari 2022 med stor sannolikhet fortsatt visstidsanställning, Introduktionspass med start höst/vinter 2021

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072-526 24 92
E-post: rekrytering.lina@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: MARIESTAD

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN