ORTER: Mariestad
ANSTÄLLNINGAR: Vikariat

Publiceringsdatum:
18 Maj 2022

PERSONLIG ASSISTENT MARIESTAD

Vi söker en assistent till vår kund en kille 16år och som har en ovanlig diagnos FOP. Detta är ett vikariat på 30timmar i veckan med start omgående.

Vår kund behöver hjälp i sin vardag, runt sina fritidsaktiviteter och sin personliga hygien. För vår kunds räkning söker vi därför främst en man som assistent för att vår kund ska känna sig bekväm. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Det är till stor fördel om du gillar PC, PS och Xbox då det är en stor del av kundens intresse. Om du har erfarenhet av likande arbete ser vi det som meriterande. Vi söker dig som är positiv, lyhörd, noggrann och ansvarstagande. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av personlig assistans.
  • Gillar PC, PS och Xbox.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vikariat 30h/ vecka till och med sista augusti.
  • Start omgående.
  • Varierande arbetstider.
  • Eventuell förlängning efter sommar.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Kille Mariestad

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan