Publiceringsdatum:
12 maj 2023

PERSONLIG ASSISTENT MÄRSTA

Lekfull och engagerad assistent sökes omgående till utvecklande arbete med 12 årig pojke.

Vår kund är en positiv och nyfiken kille på 12 år som bor i Märsta tillsammans med sin familj. Han har mycket barnasinne och gillar att gunga, hoppa studsmatta och vara utomhus på promenader i rullstol. Han behöver mycket hjälp, stöttning och vägledning i sin vardag.

Assistentens roll och erfarenhet

Som assistent till vår kund är det viktigt att du är trygg i dig själv, att du är lugn, ansvarstagande, tålmodig och noggrann. Det är mycket uppskattat om du har barnasinnet kvar och kan bjuda på dig själv.

Har du erfarenhet av alternativ kommunikation eller teckenspråk är det ett stort plus men inte ett krav. Det viktigaste är att du är positiv, nyfiken och vill lära dig nya saker! Är du rätt person kommer vi att utbilda dig i taktilt teckenspråk.

Personlig lämplighet är mycket viktigt, liksom att du är ansvarstagande och har en bra kommunikation med alla runtomkring dig. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester-Vi ställer upp för vår kund och för varandra!

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet av vård och omsorg
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent/arbeta med barn
 • Erfarenhet eller intresse av taktilt teckenspråk/alternativ kommunikation
 • Det är viktigt att du kan läsa och tala det svenska språket obehindrat.
 • Erfarenhet av Epilepsi och sondmatning (PEG)

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • 50–100%, rullande schema
 • Arbetstider varierar, vardagar och helger
 • Omgående och rekrytering sker löpande
 • Möjlighet till flexibilitet i schemat

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick
E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Märsta

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan