ORTER: Nyköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
21 augusti 2023

PERSONLIG ASSISTENT NYKÖPING

Vår kund Lisa söker nu efter ny assistent. Hon är en 21-årig ung kvinna som bor tillsammans med sin familj i Nyköping. Lisa är en glad och aktiv kvinna som tycker om när det är fart och fläkt!

Lisa har en intellektuell funktionsnedsättning, samt även autism och ADHD. Din roll som assistent blir både att vara ”en kompis”, men också en person som har som mål att utveckla Lisa utefter hennes egna individuella behov.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara initiativrik och påhittig, lyhörd och alltid ”ligga ett steg före”. I arbetet som personlig assistent till Lisa utgår ni alltid från hennes hem, därför ser vi också att du som person vet vikten av integritet och respekt.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester-Vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning/Autism
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Aktiv livsstil

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående
  • Deltid ca 20h/ vecka
  • Arbetstiderna är mestadels förlagda till eftermiddagar och helger, rullande schema

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick
E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan