ORTER: Nyköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
28 maj 2024

PERSONLIG ASSISTENT NYKÖPING

Nu söker vi dig som är intresserad av ett deltidsjobb, på dagtid, som personlig assistent åt vår sportintresserade kund som är en ung tjej på 22år.

Ni utgår ifrån kundens hem men kommer också vara ute mycket på aktiviteter så det är bra om du har körkort. Du kommer att bli en kompis, en nyckelperson och en kugge i teamet på flera personer runt den här charmiga tjejen.

Assistentens roll och erfarenhet

Vår kund har funktionsnedsättningar inom det neuropsykiatriska området, så om du är en klurig och lugn person med erfarenhet av autism så kommer det att hjälpa dig på vägen fram mot att fånga den här tjejens förtroende. Du som person bör vara lyhörd, initiativrik och positiv.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet av autism och lindrig intellektuell funktionsnedsättning
 • Gillar att vara ute i naturen
 • Svenska i tal och skrift
 • Inte rädd för att bjuda på dig själv
 • Körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Tjänsten är på ca. 40–50%
 • Start så smått under sommaren då kunden är mycket hemma ifrån DV med möjlighet till en fast schemarad till hösten.
 • Arbetstiderna är förlagda till kortare morgonpass 7:30-11:00 innan kunden lämnas på DV samt en heldag 07:30-15:30. Tjänsten är en uteslutande vardagstjänst, alltså ingen helg, men vill man utöka med pass eftm/kväll/ helg så finns det möjlighet.
 • Möjlig timanställning kan även bli aktuellt.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Hallberg Juhlin

Tel: 0768–675000

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.