ORTER: Oskarshamn
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
19 juni 2024

PERSONLIG ASSISTENT OSKARSHAMN

Vi söker en ansvarsfull och omtänksam person som önskar arbete eftermiddagar/kvällar och helger. Perfekt för dig som studerar. För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete som personlig assistent hos denna härliga och glada tonårskille som bor varannan vecka hos pappa och varannan vecka hos mamma – båda bor i Oskarshamn.

Här finns pass och assistans dygnets alla timmar minus skoltid. Då tar skolan ansvar för kundens behov av stöd och hjälp och därför finns inga pass förlagda under skoltid förutom under sommarlov och andra lov/ledigheter från skolan. Återigen perfekt för dig som studerar.

Arbetet som assistent här väldigt varierande men kan beskrivas bäst som stöd och omvårdnad i vardagen, ett otroligt viktigt arbete som också varvas också med mycket lek och skratt! Du tar initiativ, planerar och genomför aktiviteter i samråd med föräldrar. Här är vi fysiskt aktiva ena stunden för att i nästa stund chilla framför Tv:n och datorn. Vi brukar hänga på återvinningen, lekplatser. Vi tar promenader och stannar ofta för att kasta sten i vattnet.

Assistentens roll och erfarenhet

Som person behöver du vara noggrann, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi söker dig som är ansvarstagande, kommunikativ, påhittig och omtänksam. Du behöver självklart förstå och kommunicera med kunden men också med andra personer hans vardag – föräldrar, syskon och kollegor. Här finns möjlighet till en mindre fast tjänst på schema. Det är viktigt att du är en person som kan vara flexibel och ibland tacka ja till pass med kort varsel om en kollega är sjuk.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet/utbildning inom vård är ett stort plus.
  • Erfarenhet från arbete med barn med speciella behov är också meriterande.
  • Flytande svenska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 25 timmar i veckan på fast schema som assistent.
  • Pass finns dygnets alla timmar och även helg.
  • Denna tjänst innehåller främst eftermiddag/kväll och nattpass.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Sök jobbet senast
2024-07-20 genom att maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med Oskarshamn

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan