LÄN: Skåne
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
8 juli 2022

PERSONLIG ASSISTENT ÖSTRA GREVIE

Vi söker en social och positiv assistent till en livsglad kvinna som bor med sin sambo i östra Grevie/ Vellinge. Hon har en hjärnskada och behöver ditt stöd.

Hon behöver hjälp med vardagssysslor men viktigt för henne är ändå att försöka klara saker själv. Du hjälper henne med träning- både fysiskt som med motivation att träna.  Vår kund har svårt med minnet men med ditt stöd och lite ledtrådar brukar det lossna. Vår kund tycker om att lösa korsord, Yatzy och andra spel. Andra intressen är att laga mat, gå promenader och fotografering. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter.

Assistentens roll och erfarenhet

Det är viktigt att du är trygg i dig själv, stresstålig, pigg och har stort tålamod. Vi ser helst kvinnor som sökande då vår kund känner sig mest bekväm med det. Har du arbetat med Turner och har erfarenhet av stroke, hjärnhinneinflammation och omvårdnad är det ett plus. Förmåga att ta egna initiativ men även vara en lagspelare är viktigt.
Du kommer åka med kunden på olika utflykter men även på besök hos sjukvården som arbetsterapeut och sjukgymnast. Du kommer få medicin delegering och en individanpassad introduktion/ utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester- vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.
  • Körkort.
  • Erfarenhet av stroke.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänst 50% + Extra vid sjukdom och semester.
  • Rullande grundschema.
  • Start omgående.
  • Arbetspass dag, kväll/natt och helg.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Nicole Ericson
E-post: rekrytering.nicole.ericson@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Östra Grevie

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan