ORTER: Skärholmen
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
23 oktober 2023

PERSONLIG ASSISTENT SKÄRHOLMEN

Nu söker vi en timanställd assistent till vår kund i Skärholmen. Vår kund är en kille på 18 år som bor hemifrån under veckorna, men som kommer hem till sin familj under helgerna och har då behov av stöd och hjälp av personliga assistenter.

Vi är ett stort team runt Andreas då han har assistans dygnet runt och är berättigad dubbelassistans. I veckorna bor Andreas på skolan, men på helger och lov åker han hem till familjen. Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det han inte klarar att göra själv. Andreas tycker om att gå till lekparken, åka bil och se på film. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, strukturerad, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Tala flytande svenska
  • Utbildning/erfarenhet inom Autism meriteras
  • Utbildning/erfarenhet inom epilepsi meriteras

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetstiderna är förlagda under helger.
  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Kristina Wetterstrand
Tel: 072-300 37 76
E-post: rekrytering.kristina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Skärholmen

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan