LÄN: Skåne
ORTER: Skegrie
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd Timvikarie

Publiceringsdatum:
30 juni 2023

PERSONLIG ASSISTENT SKEGRIE

Är du en ansvarsfull och omtänksam person som är intresserad av att arbeta som personlig assistent? Vår kund är en 10-årig tjej som bor i Skegrie med sin familj. Hon har behov av en lugn och trygg miljö runt omkring sig. Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarie hos denna tjej.

Hos vår kund i Skegrie finns i dag 3 assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi arbetar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT.

Det dagliga arbetet består av att stötta kunden i det som hon inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med förberedelser och intag av måltider, personlig hygien, administrering av läkemedel samt stöd i vardagen då hon kan få epileptiska anfall av olika sort och hon behöver framför allt en lugn och stilla miljö runt sig. Man bör vara lugn som person och kunna vara strukturerad och noggrann.

Assistentens roll och erfarenhet

Som assistent hos denna flicka söker vi dig som förstår vikten av gott samarbete med kunden, familjen, kollegor och assistansanordnare. Personen vi söker ska vara ansvarsfull, men ändå ha barnasinnet nära. Arbetstiderna är förlagda på både vardagar och helger. Vi ser gärna att du är någon som redan har en sysselsättning och kan arbeta extra på vardagseftermiddagar, kvällar och helger.  Här erbjuds du ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider då arbetsgruppen löser bemanningen tillsammans vid sjukdom eller semester. Vi ser till att du får den utbildning och introduktion på plats du behöver men får också tillgång till vårt utbildningsprogram och friskvård.

Meriterande erfarenheter

 • Autism
 • Ketogen kost och kostbehandling.
 • Infektionskänslighet.
 • Epilepsi och Dravets syndrom.
 • Utbildad undersköterska meriteras.
 • Flytande svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Start omgående.
 • Arbetstiderna är förlagda på både vardagar och helger. Vi ser gärna att du är någon som redan har en sysselsättning, och kan arbeta extra på vardagseftermiddagar, kvällar och helger.
 • Vi söker till en början timvikarier.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt
Tel: 076-1408486
Märk din ansökan med referens: SKEGRIE

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.