ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
10 December 2021

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Hos Elias finns redan nu 8 assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar.

Assistenter hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/radhus och har många intressen så hans assistenter har minst sagt ett omväxlande arbete. Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Elias har assistenter vid sin sida dygnets alla timmar och har sort hjälpbehov med det mesta i vardagen.

Assistentens roll och erfarenhet

Du behöver vara lyhörd, omtänksam med positiv energi samtidigt som du har eget driv. Som assistent hos Elias behöver du också vara en person med stort tålamod då han behöver få sin tid för att göra sig förstådd. Du ska uppskatta att arbeta tillsammans med kollegor i gruppen men också uppskatta självständigt arbete.

Eftersom Elias är beroende av hjälp från sina assistenter för att planera både sina sysslor och intressen så får du inte vara rädd för att testa nya saker. Det kanske inte fungerar första eller andra gången, men tredje så.

B-körkort och god fysik är ett krav hos dig som söker. Du bör ej vara pälsdjurs allergiker. Tillgång till stor bil (automat) med ramp finns.

Tjänsten innefattar dag, kvällar/natt och helg på ett rullande schema. På helgerna är ni oftast 2 assistenter som jobbar (dubbelassistans) för att Elias under lediga dagar gärna har spännande aktiviteter. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen och tillsammans med andra assistenter och Elias.

Endast skriftliga ansökningar!

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent, 1–2 års erfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • B-Körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänsten är på 72,5%
  • Arbetstider förlagda dag, kvällar/natt och helg på schema.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Catarina Infors

E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: SKÖVDE

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan