ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Vikariat

Publiceringsdatum:
22 December 2022

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Vår kund är en tjej på 12år som bor med sin familj i Skövde. Hon har autism och psykisk utvecklingsstörning. Vi söker en aktiv och glad assistent för ett föräldravikariat med start i mitten av januari 2023.

Vi söker en kvinna som assistent då kunden känner sig mest bekväm med kvinnor.  Tjänsten startar hos kunden från och med mitten av januari då en assistent kommer påbörja sin mammaledighet. Det dagliga arbetet består av att stötta, uppmuntra och finnas som stöd för kunden. Du kommer att arbeta mycket utomhus för att aktivera kunden men även i hemmet där det finns en stor kärleksfull familj. Kunden har mycket energi och aktiviteter och utflykter ligger i fokus under era helger. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi ser gärna att du är arabisktalande, är van att arbeta lågaffektivt och har god fysik.
Detta arbete sker mycket utomhus och du som assistent bör vara fantasifull, kunna ta egna beslut och gilla att hitta på nya aktiviteter. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Gillar att vara ute i naturen.
  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • Van av att arbeta lågaffektivt.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Tala arabiska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start mitten av januari 2023.
  • Föräldravikariat.
  • Arbetstiderna är förlagda helger.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Flicka Skövde

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan