ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
22 April 2022

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Nu söker vi assistent till vår kund som bor centralt i Skövde. Han är en man på 75år som är levnadsglad, tycker om musik och att vara ute. Han är halvsidesförlamad och är rullstolsburen. Vi söker dig som kan arbeta dagtid 33timmar i veckan och extra vid behov.

Hos vår kund finns idag en liten grupp assistenter som nu behöver förstärkning, då kunden har två assistenter hos sig under dagen. Du kommer att arbeta i hemmet där det även finns en familj.  Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker behöver vara noggrann, lugn och ha god fysik. Då vissa delar av arbetet kan innehålla tunga lyft. Vi uppskattar om du har erfarenhet av liknande arbete. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistans.
  • Gillar att vara ute i naturen.
  • Tala flytande svenska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 33timmar/vecka.
  • Start 20maj. Intro sker innan.
  • Arbetstiderna är dagtid.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Skövde75

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan