ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
15 november

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår glada kund i Trädgårdsstaden i Skövde. Kunden är en kvinna på 29 år som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år.

Vår kund är pigg på det mesta och hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal.

Kunden är på daglig verksamhet fyra halvdagar i veckan tillsammans med sin assistent och brukar för det mesta åka taxi till och från verksamheten. På fritiden bowlar kunden på måndagar, badar onsdagar och har gymnastik ett par gånger i veckan på gym eller hemma.

Hos vår kund arbetar idag 4 assistenter som turas om att jobba hela dygn. Hon har alltid en assistent hos sig.

Assistentens roll och erfarenhet

Till vår kund söker vi en assistent som har lång arbetslivserfarenhet, ett gott humör, stort tålamod och vet vad det innebär med lågaffektivt bemötande, samt kan sätta gränser. Det mår kunden bra av. Det är även bra om du har erfarenhet av liknande arbete med personer som har samma problematik som kunden. Detta är en rökfri arbetsplats, du måste ha körkort och tillgång till egen bil.

I arbetsgruppen arbetar alla för att det ska vara en positiv stämning, alla hjälps åt för att hitta bra lösningar när eventuella problem uppstår.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet som personlig assistent.
 • Erfarenhet av autism.
 • Kunskap om lågaffektivt bemötande.
 • Svenska i tal och skrift.
 • Rökfri är ett krav.
 • Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Timanställning – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
 • Körkort och tillgång till egen bil som användes i tjänsten mot ersättning
 • Pedagogiska måltider mot mycket låg kostnad
 • Start snarast.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun

E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Trädgårdsstaden

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan