ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
23 april 2024

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE -VÄRSÅS

Nu behöver dig! Du som vill och kan ta en viktig roll i vårt nya uppdrag.

Som personlig assistent här blir din uppgift att göra varje dag innehållsrik och trygg för vår kund, som är en fin kille och trots vuxen ålder behöver stöd i många delar i sin vardag. Det finns mycket som han klarar med stöd från sina assistenter. Det är också genom assistansen som han får möjlighet att leva sitt liv efter sina önskemål, intressen och behov.

Tillsammans med assistenten balanseras vardagliga sysslor med sådant som är kul. Som tex promenader, utflykter till sportevenemang och Playstation 5. Men också stöttning i det som är mindre kul så som städ, hygien och träning. Denna kille bor i egen del av familjens villa i Värsås som ligger mellan Skövde och Tibro.

Kunden har egen bil som assistenterna kör, så körkort är ett måste.  För att klara detta arbete krävs att du behärskar och förstår svenska språket väl. Du behöver ha ett eget driv och en genuin vilja att göra varje dag värdefull. Du är en positiv och trygg person som ser långsiktigt på arbetet som personlig assistent.

Hans största intresse är sport, sport och sport. Han älskar att ge sig ut med sina personliga assistenter för att kolla fotboll, hockey, tennis mm. Allt inom sportvärlden förutom motorfordon.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som har viss erfarenhet från omvårdnad eller pedagogiskt arbete men detta är inget krav. Personliga egenskaper vägen tyngre.

Vi ser gärna kvinnliga sökande då majoriteten av gruppen just nu är män. Det viktigaste är att du och kunden klickar – att personkemin stämmer! Är du rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete.

Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning genom vårt utbildningsprogram. Introduktion och utbildning sker inledningsvis på arbetsplatsen som också är kundens hem. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är viktigt att du som assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift.
  • B-Körkort är ett krav.
  • Erfarenhet från arbete inom vård/omsorg alt pedagogiskt arbete.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetspass dag/eftermiddag/kväll/natt med jour.
  • Arbete varannan helg.
  • Både längre och kortare arbetspass.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig Malin Vaahto
E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se

Frågor om arbetet besvaras på en eventuell intervju.
Sök jobbet genom att maila CV och personligt brev.

Märk din ansökan med: SKÖVDE/VÄRSÅS

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan