ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
5 Juli 2021

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Mitt namn är Catarina och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Min kund heter Elias, 24 år söker en personlig assistent som tillsammans med hans andra assistenter skall vara hans högra hand i vardagen. 

Elias är en bestämd och aktiv kille med flerfunktionshinder som har många intressen. Detta innebär att han är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning.

Elias bor i egen lägenhet. Idag har han 8stycken assistenter som arbetar med honom dygnet runt.

Assistentens roll och erfarenhet

Egenskaper hos dig som söker är flera. Du måste vara driven, lyhörd, omtänksam och ha ett stort tålamod då han behöver tid på sig att svara. Du bör kunna jobba i grupp men även självständigt.

Eftersom han inte utan hjälp från dig kan prova på nya saker, så får du inte vara rädd för att testa nytt. Kanske fungerar det inte första eller andra gången, men tredje så.

Meriterande erfarenheter

  • B-körkort. Tillgång till stor bil (automat) med ramp finns.
  • God fysik är ett krav hos den som söker.
  • Du bör ej vara päls allergiker.
  • Tala flytande svenska.
  • Personlig assistent, 1-2års erfarenhet meriterande

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänsten innefattar dag, kvällar/natt och helg på ett rullande schema. På helgerna är man 2 assistenter som jobbar ihop mestadels av arbetspasset för att kunna hitta på saker.

  • Man har först en introduktionsvecka, vecka 31.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: Skövde

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan