ORTER: Bro
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
27 februari 2024

PERSONLIG ASSISTENT BRO

Vi söker en assistent till vår kund som är en pigg och aktiv kille på 18år med autism och utvecklingsstörning. Han bor i ett eget boende på tomten bredvid sina föräldrar. Han behöver mycket stöd och hjälp för sin utveckling.

Vår kund behöver dagligen hjälp med kommunikation, personlig hygien och fritidsaktiviteter. Han är mycket nyfiken och impulsiv, vilket kräver daglig träning i kommunikation med användning av bildstöd. Du som assistent bör du vara proaktiv och nära honom. Han har ett stort intresse för musik, restaurangbesök, utflykter och promenader. Han är aktiv och gillar att vara utomhus oavsett väder.

Assistentens roll och erfarenhet

Som assistent för vår kund förväntas du vara ansvarstagande, positiv, inkännande och initiativrik. Du bör se möjlighet och kunna guida och motivera kunden när det behövs, samtidigt som du förstår när det är lämpligt att ta ett steg tillbaka. Vi arbetar lågaffektiv, vilket innebär att du behöver vara lugn och empatisk i ditt bemötande. Det är viktigt att du har god fysikkondition eftersom vår kund är aktiv och rör sig mycket. Vi söker en person som uppskattar musik och är skicklig med datorer. Du som assistent behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.  Vi arbetar tillsammans för att göra kundens vardag så bra som möjligt.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av personlig assistans.
  • Erfarenhet av autism och utvecklingsstörning.
  • Tala flytande svenska och persiska.
  • Erfarenhet av lågaffektiva bemötande.
  • B-körkort.
  • Datakunnig.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående eller enligt överenskommelse.
  • Deltidstjänst.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Khaled Al Ziyadi
E-post: khaled.alziyadi@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: BRO

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan