ORTER: Sollentuna
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
26 september 2023

PERSONLIG ASSISTENT SOLLENTUNA

Vi söker en personlig assistent med glimten i ögat och barnasinnet kvar!
Vår kund är en livsglad 9-årig kille som har en muskelsjukdom och han behöver därför stöd och träning i sin vardag.

Han går i skolan på dagtid och du kommer att hämta honom där för att sedan fortsätta dagen hemma hos honom. Dina arbetsuppgifter kommer följa kundens behov av hjälp och träning. Ni tränar ofta genom lek. Denna kille tycker om allt som alla andra 9-åringar tycker om att göra tex. bygga lego, spela spel och framför allt är han livsglad!

Vår kund vet vad han vill – så du som assistent behöver vara positiv, energisk och trygg.

För vår kund är det viktigt att du är rökfri samt att du har körkort, bil finns att låna på arbetsplatsen. Att arbeta i någon annans hem innebär att du bör kunna läsa av situationer och vara hänsynsfull.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och initiativrik. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och arbete med barn där träning varit ett viktigt inslag. Men viktigast är personkemin stämmer i mellan dig och kunden.

Du kommer att få en individanpassad introduktion/ utbildning på arbetsplatsen i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av personlig assistans för barn.
  • Gillar att vara ute i naturen och ha barnasinnet kvar.
  • Svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänsten är på 50%.
  • Arbetstider 15:00–20:00 vardagar.
  • Vid lov kan det förekomma att man arbetar längre dagar.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander
Administratör: Silvia Ovat
E-post: rekrytering.silvia.ovat@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Sollentuna

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan