ORTER: Solna
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd Vikariat

Publiceringsdatum:
1 december 2023

PERSONLIG ASSISTENT SOLNA

Just nu söker vi en personlig assistent hos vår kund i Solna för en mindre vikarietjänst då en av våra medarbetare ska studera. Vår kund är en aktiv rullstolsburen man med stort intresse för sport och musik.

Vår kund är en man 50+ som tycker om träna och hålla sig aktiverad. Kunden behöver ett visst fysiskt stöd men ännu viktigare med psykiskt stöd. Han går på dagligverksamhet på vardagarna och arbetspassen börjar 15:00 när kunden kommer därifrån. Han tycker om sport- och musik-evenemang och reser gärna. Du som assistent finns vid hans sida där kund befinner sig. Det är viktigt att du som assistent är initiativtagande eftersom han behöver mycket stöd för att vara aktiv och motiverad.
Det är bra om du är flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester- vi ställer upp för vår kund och varandra.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är den förlängda armen för att tillsammans med vårt team skapa en bättre livskvalité. Goda kunskaper i svenska behövs eftersom han har tal och kommunikationssvårigheter. Du är flexibel, lugn i ditt arbete, ordningsam, initiativtagande och lyhörd. Vi ser att du är rökfri under arbetstid. Du arbetar med hjärta och kompetens. Du kommer få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner på plats.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • Önskvärt om du har körkort.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vikariat fr. o m 20240101–20240731 med möjlighet till förlängning.
  • Arbetspass vardagar 15:00- 09:30.
  • Möjlighet till fler arbetspass vid sjukdom och ledigheter.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn

E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan