LÄN: Skåne
ORTER: Helsingborg
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
4 juni 2024

PERSONLIG ASSISTENT SOMMARVIKARIE HELSINGBORG

Vi är en liten grupp personliga assistenter som söker en ny kollega! Vi tänker på dig som kan ställa upp vid behov samt jobba tre dygnspass på schema i juli.

Som assistent i vårt team får du jobba med en trevlig man i 50-års åldern. Han behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Det innebär att vi assistenter finns där vi behövs och hjälper honom med allt från matlagning, personlig hygien samt kommunikation. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga och kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska. Kunden bor själv med sina assistenter i en trea i Helsingborg. Kunden har Downs syndrom och är blind så att du behöver agera som hans ögon och ha stor förståelse för hans funktionsnedsättning och behov.

Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Tidigare erfarenhet av arbete som assistent.
  • Tala flytande svenska
  • Rökfri på arbetsplatsen

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Under sommaren den 8:e, 18:e och 24:e juli.
  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är dygn från 08:30 till 08:30 med 7 timmar väntetid.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Renata Krystyniak
Tel: 072-18397 87

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.