Publiceringsdatum:
14 juni 2023

PERSONLIG ASSISTENT STENUNGSUND

Vill du jobba hos en mysig familj i Stenungsund?
Här bor en go kille på 6år som behöver duktiga assistenter, är du den vi söker?

Vår lilla kund Colin har ett stort hjälpbehov och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med flera assistenter som arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider via PEG. Colin är snart 6 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via PEG till träning och stimulering. Han är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning och epilepsi. Han bor tillsammans med sin mamma, pappa och storebror i Stenungssund. Colin har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu flera assistenter,  både som kan jobba deltid men även på extra vid behov.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av arbete som sjuksköterska/undersköterska eller sjukgymnast. Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Colins vardag. Colin trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg. Som assistent hos Colin behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Colin behöver också hjälp med hygien och träning. För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Colin och hans familj.

Meriterande erfarenheter

 • Undersköterska
 • Personlig assistent
 • Erfarenhet av PEG
 • Erfarenhet av delegering
 • Erfarenhet av EP

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Varierande arbetstider i samråd med föräldrarna.
 • Störst behov av personal under eftermiddag.
 • Colin har assistans 24 timmar per dygn och schemat kan vi tillsammans titta på – det viktigaste är att vi får rätt assistenter till Colin.
 • Vi söker också dig som vill arbeta på timmar vid behov.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt
Tel: 076–1408486

Märk din ansökan med referens: Stenungsund
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachme

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.