ORTER: Stockholm
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
17 april 2024

PERSONLIG ASSISTENT STOCKHOLM

Vår kund är en ung man i vuxen ålder som nu har fått sin första egna lägenhet och behöver en extra personlig assistent till sin assistansgrupp!

I denna tjänst kommer du att arbeta med en ung man på 26 år som har EP och utvecklingsstörning. Han behöver hjälp av en personlig assistent för att klara av sin vardag. Du som assistent kommer att bistå honom genom att hjälpa honom och stödja honom i sina rutiner, genomföra vardagliga sysslor och ständigt ligga steget före.

Han har inget verbalt språk men i stället ett tydligt kroppsspråk vilket gör att man oftast förstår vad han menar.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker efter en person med positiv inställning till arbete med glimten i ögat, är pigg och alert. Kunden har EP så man måste alltid befinna sig nära och vara steget före.

Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med människor, gärna inom personlig assistans och epilepsi men detta är inget krav. Vi ser gärna att du vill arbeta hos vår kund under längre tid och är villig att bli en del av arbetsgruppen. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Bostaden ligger i Skärholmen i Stockholm. Bra om du inte är rädd för djur eller har djurallergi då kunden också vistas och besöker sitt föräldrahem där det finns djur. Vi vill att du behärskar det svenska språket väl.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig lämplighet
  • Erfarenhet av Epilepsi
  • Erfarenhet att jobba med människor
  • Svenska i tal och skrift

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänsten är på 10h/ veckan kväll, journatt, helg.
  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander
E-post: rekrytering.wenche@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Skärholmen

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan