ORTER: Stockholm
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
4 juli 2024

PERSONLIG ASSISTENT STOCKHOLM

Vi söker en assistent för att stärka upp i gruppen hos vår kund Jim som bor i egen lägenhet i Stockholm. Han är 32 år gammal och arbetar deltid som växeltelefonist.

Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med alla vardagliga saker som förkommer i ett hem, följa med på träning, hjälpa till med hemma träning, samt den personliga hygienen. Så här beskriver han själv hans liv.

Jag är född -92, och har ett stort politiskt intresse, har varit aktiv och jobbat i ett ungdomsförbund. Jag jobbar deltid i en telefonväxel, så mitt tal är det inga problem med. När jobbet är slut för dagen så uppskattar jag intellektuella samtal, politik och vad som händer i vårt samhälle. Jag läser ganska mycket och gillar det mesta här i livet.
Jag är ganska aktiv och simmar 1 gång/vecka samt använder min handcykel ganska mycket. Jag har en permobil och en lättare elrullstol, samt lift i lägenheten.

Jag uppfattas som en öppen, glad och rolig ung man, mina assistenter hänger med mig även om det inte är arbetsdag, det säger ganska mycket om hur väl det fungerar hos oss. Jag är en helt vanligt intellektuell, nyfiken och glad kille, precis som hos alla andra, finns det egenskaper hos mig som jag kan behövas hjälp med, men annars så uppskattar jag allt som alla andra killar i min ålder gör!

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och positiv. Du bör ha arbetat med människor och ha ett empatiskt synsätt på omvärlden. Du får introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av liknande arbete
  • Erfarenhet av hostmaskin
  • Svenska i tal och skrift

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: STHLM

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan