ORTER: Värmdö
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
5 december 2022

PERSONLIG ASSISTENT STOCKHOLM

Hos vår kund finns idag en grupp fantastiska assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg, värdefull assistent och kollega. Vår kund är en ung kvinna som bor i egen lägenhet på Värmdö.

Hon har en svårare funktionsnedsättning, sitter i rullstol och saknar tal. Hon har assistans dygnet runt och just nu söker vi en assistent som framför allt kan arbeta eftermiddag/kväll och vissa helger. Arbetet består av att hjälpa till med det hon inte klarar av att göra själv. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi vill gärna att du som söker har vårdutbildning och erfarenhet av yrket sedan tidigare, men personlig lämplighet viktigast. Att du är tålmodig och ansvarsfull, har god svenska då det är ett krav för kommunikation och dokumentation.
Vi söker i första hand kvinnor till denna tjänst. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt med även i grupp.
Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Erfarenhet som personlig assistent.
  • Vårdutbildning meriteras.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänst på 30h/ vecka
  • Arbetstider vardagar 13:00-21:00 och vissa helger 9:00-19:00 el 11:00-21:00.
  • Tillträde omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare: Katarina Berggren
E-post: katarina.berggren@fmfassistans.se

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan