ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
18 juli 2023

PERSONLIG ASSISTENT STOCKHOM/SOLLENTUNA

Nu har vi en fast tjänst på minst 50% och vaken natt att tillsätta. En av våra fantastiska assistenter ska gå i pension och vi behöver nu hitta hennes ersättare.

Julian är en härlig och glad pojke som bor varannan vecka hos pappa centralt i Stockholm och varannan vecka hos mamma och i huset i Sollentuna. För rätt person finns här ett viktigt arbete i många år framöver.

Julian har assistans dygnets alla timmar och hans assistenter finns med honom även under skoltid. Du som arbetar vaken natt, arbetar enbart i hemmet.

Vi söker dig som är ansvarstagande kommunikativ och omtänksam. Du behöver självklart förstå och kommunicera med Julian men också med andra personer i Julians vardag – anhöriga och kollegor. Det är viktigt att du är en person som kan vara flexibel och ställa upp och på extrapass om någon kollega är sjuk. Vi ställer upp och täcker upp för varandra i arbetsgruppen.

Arbetet som assistent hos Julian är väldigt varierande men kan beskrivas bäst som stöd och omvårdnad i vardagen, ett viktigt och ansvarsfullt arbete som också varvas med lek och skratt!

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker behöver vara minst 18 år. Ansvarstagande, positiv, energisk, initiativrik och ha nära till lek och skratt.

Du behöver även vara tålmodig och låta saker ta tid ibland.

Viktigast är ändå att personkemin stämmer och att du som resten av teamet runt Julian vill skapa förutsättningar till utveckling och göra varje dag värdefull.

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men ser gärna att som söker har erfarenhet från vården och det är positivt om du har arbetat med barn och har erfarenhet av EP.

Viktigast är dock hur du fungerar med Julian. Vi ser gärna att Julians assistenter är rökfria. Vi vill också att assistenterna är ansvarsfulla och pålitliga.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av EP.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Arbete med barn och ungdomar.
  • Erfarenhet inom vården är ett plus.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 20–25 timmar per vecka.
  • Arbetstider, natt: 21:30-07:30
  • Start omgående eller enligt överenskommelse.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Stockholm/ Sollentuna

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan