ORTER: Täby
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
15 december 2023

PERSONLIG ASSISTENT TÄBY

Vi är idag en sammansvetsad assistentgrupp som trivs tillsammans. Vi behöver nu utöka vår assistentgrupp med ytterligare en assistent. Vår kund är en kvinna på 37 år med multihandikapp.

Kunden bor i egen lägenhet i marknivå. Du som assistent bör inte ha pälsallergi då hon ibland har hundbesök. Vid vissa arbetspass är man två stycken då vår kund är berättigad dubbelassistans delar av dagen, andra pass arbetar man själv med kunden.

Du erbjuds trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är positiv, innehar ett lugn, klarar att dokumentera i skrift, talar bra svenska. Tar stort ansvar och är noggrann. Att ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat med personer med flerfunktionshinder är ett stort plus.

Du kommer arbeta eftermiddag/kvällar, helger. Kunden har även bemanning under nätterna. Ett plus är om du som assistent kan hoppa in extra på ett nattpass när det krisar ibland. Vi ställer upp för varandra och för kunden.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • Erfarenhet av personer med flerfunktionshinder.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Deltid 15-18h / vecka
  • Extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar/ kvällar, helger.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: TÄBY

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan