Publiceringsdatum:
28 maj 2024

PERSONLIG ASSISTENT TILL VÅR KUND I EDSVALLA UTANFÖR KARLSTAD

Vi söker dig som är en stabil omtänksam person som vill jobba som personlig assistent åt Marcus, en kille i 30 års åldern.

Marcus är en tuff, rolig och snäll kille. Han sitter i rullstol och behöver hjälp med dom flesta delarna i sitt liv. Han har inget verbalt språk men i stället ett tydligt kroppsspråk vilket gör att man förstår vad han menar. Marcus har glimten i ögat och älskar att skoja med sina assistenter.

Är du en person som har lätt till skratt, är en bra kollega och är intresserad av att arbeta på rullande schema, passa då på att söka tjänsten som personlig assistent hos Marcus.

Hans intressen är hockey, kompisar, folkrace, bowling mm. Han är väldigt social och gillar att umgås med människor.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker efter en person med positiv inställning till arbete, som har glimten i ögat och vågar ta i när det behövs. Kunden har stort hjälpbehov som tex hjälp vid dusch och övrig hygien, matsituationer, förflyttningar mm.

Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med människor, gärna inom personlig assistans och epilepsi men detta är inget krav. Vi ser gärna att du vill arbeta hos vår kund Marcus under en längre tid och är villig att bli en den av en arbetsgrupp.
Det är viktigt att du klickar med kunden och har roligt på ditt arbete. Vi måna om varandra i arbetsgruppen och ställer upp för varandra om någon tex behöver vara ledig.

Bostaden ligger utanför Edsvalla så det är lämpligt med tillgång till egen bil. Kunden sitter i rullstol, hjälpmedel finns, men en del lyft förekommer. Katt finns i hemmet. Vi vill att du behärskar det svenska språket väl.

Tid till kund med bil: Kil ca10 min, Grums ca15 min, Karlstad ca20 min, Sunne ca40 min.

Meriterande erfarenheter

 • Personlig lämplighet
 • Erfarenhet av Epilepsi
 • Erfarenhet att jobba med människor

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Föräldravik t om mitten av augusti med chans till förlängning.
 • Föräldravik till och med februari med chans till förlängning.
 • Semestervik till och med augusti.
 • Långtidsvikariat pga. sjukdom.
 • 30-40h/ vecka.
 • Dag/ kväll/ natt.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto
Tel: 076-137 10 11
E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: EDSVALLA

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan