LÄN: Skåne
ORTER: Tomelilla
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
12 september 2022

PERSONLIG ASSISTENT TOMELILLA

Vi söker en assistent till vår kund, han är en spel- och sportintresserad kille i 25-års åldern som bor på landet utanför Tomelilla.

Du kommer arbeta i kundens hem samt följa med på arbete och fritidsaktiviteter. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. I dagslägen är tjänsten på 87,5 (08:00- 15:00 mån- fredag) men du bör även ha möjlighet att arbeta andra tider vid till exempel sjukdom eller resor utanför hemmet.

Assistentens roll och erfarenhet

Störst vikt kommer läggas vid personkemi. Du som person ska vara noggrann, ansvarstagande och positiv. Då sport och Tv-spel är kundens stora intresse ser vi gärna att du har liknande intresse då det är viktigt att kunna ha roligt ihop.

Körkort och bil är nödvändigt då kunden bor på landet.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift.
  • Körkort är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänstgöringsgrad 87,5%.
  • Start 1/10 (introduktion påbörjas innan).
  • Arbetstider 08.00 – 15.00 samt extra vid behov.
  • Timanställning, med tiden utökas till visstidsanställning.
  • Det förekommer dubbelassistans, (då ni arbetar två assistenter samtidigt med kunden.)

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Jonas Wanker
Tel: 0721–839787
E-post: rekrytering.jonas.wanker@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Tomelilla

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.