LÄN: Skåne
ORTER: Tomelilla
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
11 juni 2024

PERSONLIG ASSISTENT TOMELILLA DELTID 87%

Vi ska stärka upp i arbetsgruppen kring vår kund som är en kille runt 30år, han är spel- och sportintresserad. Vi ser gärna att du kanske har liknande intresse, för oss är personkemin mellan dig som assistent och kund av största vikt.

Du kommer arbeta i kundens hem samt följa med på fritidsaktiviteter. Vi söker främst en man till denna tjänst för att vår kund känner sig mest bekväm. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är engagerad, respektfull, lyhörd och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent, men vi söker framför allt rätt person – som kan vara personlig och samtidigt agerar professionellt.

Störst vikt kommer läggas vid personkemi. Du som person ska vara noggrann, ansvarstagande och positiv. Då sport och Tv-spel är kundens stora intresse ser vi som sagt gärna att du har liknande intressen då det är viktigt att kunna ha roligt ihop.

Körkort och bil är nödvändigt då kunden bor på landet.

Meriterande erfarenheter

  • Rökfri.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Körkort och bil.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start enligt överenskommelse.
  • Deltid 87%.
  • Deltid/dagpass måndag till fredag.
  • Arbetspass mellan 08:00- 15:00.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Renata Krystyniak
Tel: 0721–839787

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan