LÄN: Skåne
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
24 januari 2024

PERSONLIG ASSISTENT TOMELILLA

Är du en ansvarsfull och omtänksam person och vill arbeta som personlig assistent under sommaren?

Hos vår kund centralt i Tomelilla finns en fantastisk arbetsgrupp på ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi arbetar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT.

Som assistent hos denna multihandikappade kvinna arbetar ni ofta två assistenter tillsammans, men del av passet arbetar assistenten också självständigt. Vi söker dig som förstår vikten av gott samarbete med kunden, anhöriga, kollegor och assistansanordnare.

Det dagliga arbetet består av att stötta i det som vår kund inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med allt från matning via sond till hygien, träning och andra vardagliga sysslor som inköp, tvätt och städ. Arbetet är där vår kund är – oftast i den egna lägenheten där det också bor en katt men det förekommer ofta små dagliga utflykter.
Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.

Meriterande erfarenheter

  • Gärna erfarenhet från omvårdnad. Det viktigaste är dock din personlighet.
  • Erfarenhet av sond.
  • Ej pälsdjurs allergiker.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Ca 30 timmar i veckan under juni, juli och augusti.
  • Pass finns dygnets alla timmar och du behöver ligga på schema varannan helg denna period.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin Kundansvarig

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

 

Sök jobbet senast

2024-03-15 genom att maila CV och personligt brev

Märk din ansökan med SOMMAR TOMELILLA

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan