ORTER: Töreboda
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
20 september 2023

PERSONLIG ASSISTENT TÖREBODA

Vi söker assistent till vår kund som bor på landet utanför Töreboda. Hon är en ung kvinna med flera funktionshinder och som bor med sina två katter.

Hos vår kund arbetar idag en grupp assistenter. Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det som hon inte klarar att göra själv. Hon gillar att promenera, titta på TV, bli ompysslad- det vill säga ta fotbad, få sina naglar fixade, ansiktsmask osv. Hon gillar att åka och fika, spela Bingolotto. Kunden är gärna med vid bakning och matlagning. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. I arbetet kommer du hjälpa kunden med de sysslor i hemmet som hon själv inte klarar av på egen hand, i det ingår att hjälpa till med katternas skötsel. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för att ta sig till arbetsplatsen. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Möjlighet att gå bredvid finns vid snabb anställning. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet personlig assistans/ omvårdnad
  • Gillar att vara ute i naturen.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Krav, B-körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • En timanställning, med goda möjligheter till en tjänst på schema.
  • Rekrytering sker löpande.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Töreboda

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt.Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan