ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
26 april 2023

PERSONLIG ASSISTENT UPPLANDS VÄSBY

Till vår kund Nora letar vi nu efter dig som vill ha en liten tjänst för att komplettera exempelvis studier eller annat jobb. Du kommer att behövas 2 kvällar ojämna veckor på rullande schema och med tonvikt på vardagar.

Hos Nora är vi ett litet sammansvetsat arbetslag som jobbar tight för att skapa den bästa vardagen som går för vår huvudperson. Hon har Epilepsi som man behöver hålla koll på och hennes dagsform är alltid det som får styra vad man kan hitta på för aktiviteter. Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med ADL (aktiviteter i det dagliga livet-hemmet) men också att vara den där kompisen som hon så gärna vill ha. Att kunna skratta, busa, sjunga och dansa tillsammans men också att kunna läsa av och se när hon har tuffa dagar och behovet av kravanpassningar blir påtagliga. Ditt arbete utgår från hemmet och i mån av ork så tar ni er tillsammans ut på en del utflykter i närområdet.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Epilepsi. Att du har kunskap om autism och vet hur man arbetar lågaffektivt. Under sommaren kan det finnas möjlighet att utöka tiden samt att få förmånen att följa med på någon kortare resa. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av autism
  • Kunskap om lågaffektivt bemötande
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Rullande fast schema
  • Start omgående.
  • Under sommarmånaderna juni, juli och augusti finns möjlighet att utöka dina timmar.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Hallberg Juhlin
Tel: 0768–675000

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.