ORTER: Uppsala
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
23 Juni 2021

PERSONLIG ASSISTENT UPPSALA

FMF Assistans söker Dig, en personlig assistent för en kvinna runt 30 år. Vår kund har en CP-skada med en utvecklingsstörning som ger en mental ålder av 3 år. Hon går på sin dagliga verksamhet under dagtid. Det är av yttersta vikt för hennes muskulära utveckling att hon tränar varje dag – i olika former – som simning ridning eller genomföra sina träningar på HAB

Hon bor i egen lägenhet och tycker mycket om att pyssla och busa med dig. Hon går promenader med sin rullator – och ropar gärna efter personer hon känner igen. För att vår kund ska få det bästa livet så måste man respektera hennes fysiska ålder – dvs viljan att vara fin och sätta på sig sina örhängen och sminka sig – men ändå förstå att hon mentalt är i en ålder av 3-år – vilket innebär att hon behöver kramar och vänliga människor kring sig, som gör allt för att hon ska må bra!

Hon uppskattar att utföra musik och har mycket humor!

Assistentens roll och erfarenhet

När du arbetar med vår kund så är det viktigt att du som assistent har tålamod och förstår vikten av att följa rutiner. Det är en fördel att du är över 35 år – eftersom vår kund är i 30 års åldern.

Du behöver kunna motivera och stötta kunden i alla olika motionsformer. Du ska kunna följa med på ridning och även simning samt vara en person kan ta ansvar över den dagliga motionen. Mycket av ditt ansvar kommer att vara att aktivera vår kund på hennes aktiviteter. Det är ett roligt och stimulerande arbete men det innebär även att det i vissa situationer kräver din fysiska styrka. Du kommer att vara vår kund behjälplig i hennes vardag utifrån hennes behov och situation.

Krav/Meriterande erfarenheter

Krav

  • Personlig assistent – 1-2 års erfarenhet
  • Funktionsnedsättning, omsorgserfarenhet
  • Svenska
  • B- körkort

Meriterande erfarenheter

  • Gymnasial utbildning inom Socialt arbete och omsorg
  • Idrottsintresserad
  • Erfarenhet av hästar

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Du kommer oftast att arbeta i pass mellan kl.15.00 och 21.00 samt vissa helger, det kan även förekomma tidigare pass – beroende på kundens behov.Det finns både schemalagda pass och extrapass som vi har behov av.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

E-post: malin.sokolowski@hotmail.com

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN