ORTER: Uppsala
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
2 Maj 2022

PERSONLIG ASSISTENT UPPSALA

Personlig assistent sökes till en ung kvinna på 30 år, som har ett eget boende i anslutning till föräldrarnas bostad på landet utanför Uppsala. Start i början av augusti.

Du kommer att vistas i en vacker miljö och ingå i en grupp av flera assistenter. De bästa förutsättningarna för en bra arbetsmiljö. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt. Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod. Vi söker dig som kan assistera vår kund i det dagliga livet hemma, samt följa med på aktiviteter som hon utövar. Som person ser vi gärna att du är rak i din kommunikation, flexibel, förmåga att ta egna initiativ och lätt för att samarbeta. Vi ser gärna kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Om du kan spela ett instrument och laga god mat är det en fördel. Det är viktigare att du passar in som person, än vilka grundkunskaper du har. Körkort erfordras, samt god fysik.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent, erfarenhet av liknande arbete.
  • Allmän omvårdnadserfarenhet.
  • Körkort.
  • Gymnasial utbildning minst 3 år.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetet är förlagt till kvällar och helger, då kunden är på daglig verksamhet dagtid.
  • Deltid 60 % – 70 %, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.
  • Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

Kontaktperson

Ann eller Anders Båth
Tel: 072–3252468, 0703–932468 för ytterligare information.

E-post: rekrytering.bath@fmfassistans.se

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan