ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
25 Mars 2022

PERSONLIG ASSISTENT VAKEN NATT FALKÖPING

Hos Peter finns i dag en väl fungerande assistansgrupp och ca 10 assistenter. Som assistent hos Peter arbetar ni alltid två assistenter tillsammans och vi söker nu dig som uppskattar arbete tillsammans med kollegor och som förstår hur viktigt det är att ställa upp för varandra och för kunden. Är du också en lagspelare? Har du utbildning inom vård och omsorg eller likvärdig erfarenhet? då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu efter dig som vill arbeta vaken natt på fast schemarad 29,25 timmar per vecka och arbete varannan helg.

Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Peter inte klarar att göra själv då han är förlamad sedan en mc olycka. Du kommer att arbeta i hemmet – en villa centralt i Falköping.  Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort och egen bil
  • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vaken natt
  • 29,25 timmar per vecka (2 veckors schema)
  • Inledningsvis 34,25 timmar per vecka.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

Telefon: 076-175 30 11

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Sök jobbet senast

Tjänsten behöver tillsättas brådskande. Vi håller intervjuer löpande och ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. genom att maila CV och personligt brev

Märk ansökan: Peter

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan